Je kent Orbis natuurlijk van de projecten die je hier regelmatig voorbij ziet komen, maar de afgelopen jaren worden we echter ook steeds vaker gevraagd om tijdelijke ondersteuning te bieden.

Met de krappe arbeidsmarkt en de grote vraag naar personeel met een groene achtergrond blijven bij veel organisaties werkzaamheden liggen. Het gevolg is steeds vaker een telefoontje naar Orbis met de vraag of we kunnen helpen. Natuurlijk helpen wij dan graag, het maakt ons namelijk niet uit waar en hoe we vergroening versnellen. Vaak kunnen we met een of meerdere dagen ondersteuning in een relatief korte periode veel bereiken.

Na het eerste contact maken we kennis en spreken we af hoe we te werk gaan. Regelmatig wordt gekozen voor de inzet van een medewerker op het eigen kantoor van de organisatie, gecombineerd met een of meerdere medewerkers van Orbis achter de schermen. Hierdoor pakken we de werkzaamheden multidisciplinair op en kunnen we snel schakelen indien een specifieke expertise gewenst is.

We worden natuurlijk niet alleen gevraagd om voorkomende taken op te pakken of om achterstanden weg te werken. Regelmatig gaan we intern om gedurende de gehele looptijd een project op te pakken of om een functie tijdelijk over te nemen bij ziekte of verlof.

Het afgelopen jaar werkten we op deze manier onder andere voor diverse gemeenten, waterschappen, provincie Noord-Brabant, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer. Onze collega's Eefje en Steven schreven er eerder al eens over.

Heb je zelf ook weleens een helpende hand nodig of kijk je al tijden tegen een berg werk en projecten aan die maar niet kleiner lijkt te worden? Neem dan gerust eens contact op met onze collega Marco: 06-86 88 96 13,  marco@orbis.nl.