Wij zijn Orbis

Hoe we werken omschrijven we in onze merkwaarden. De drie O's van Orbis. Dit is waar we in geloven; ons kompas in gedrag en communicatie. 

Landschapsplannen

Ondernemend

De kansen om Nederland te vergroenen zijn overal. Wat ons uniek maakt is dat we deze kansen niet alleen zien, maar er ook mee aan de slag gaan. Liever nog creëren we de kansen zelf. Alles wat we doen, doen we met volle overtuiging en overgave! Altijd vol energie. Dat werkt aanstekelijk. We slaan de plank ook wel eens mis. Dat is niet erg. Niet proberen vinden we erger.

Open

We zijn open en eerlijk. Dit zijn we naar elkaar, naar onze opdrachtgevers en eigenlijk naar iedereen die we tegenkomen tijdens onze missie om de vergroening van Nederland te versnellen. Open- en eerlijkheid werken alleen als het van twee kanten komt. We werken dan ook alleen met mensen en organisaties die ook open en eerlijk zijn.?

ErvenPlus
Klimaatadaptatie

Onbevangen

We bekijken alles met een frisse en onbevangen blik. Met één toetsingskader: ons geloof dat nu het moment is om in actie te komen en de vergroening van Nederland te versnellen. Dit houdt ons scherp. Sommige mensen noemen dat eigenwijs, wij noemen het zelfverzekerd!