Werken bij Orbis

Orbis is de afgelopen tijd hard gegroeid. We hebben de ambitie om, binnen onze werkvelden, Nederlands leukste en beste bureau te zijn en blijven. Daarnaast willen we ons bureau verder uitbouwen. Aangezien we overal kansen zien om dit te doen, zijn we continu op zoek naar nieuwe collega’s. 

Orbis groeit en droomt

Groeien kan alleen met de juiste mensen. Daarom waarderen we onze collega’s enorm. Omdat we flink groeien, is er regelmatig ruimte voor nieuwe mensen in ons team. Als Orbis-collega krijg je de kans om natuur- en landschapsprojecten uit te voeren. En vertaal je beleid en ambities van (semi)overheden naar concrete resultaten in het veld. Jij maakt het verschil; de door jou behaalde resultaten zijn direct zichtbaar.

Hoe het werkt bij Orbis

Eén principe is heilig bij Orbis: ‘afspraak is afspraak’. Ook zetten we altijd een stapje extra voor klanten en voor elkaar. En we werken met plezier samen. We houden van ondernemende mensen, die meedenken bij het ontwikkelen, opzetten en uitvoeren van projecten en bij het realiseren van groei. Intern is hier alle ruimte voor; je mag zelf op zoek naar uitdagende projecten en die opzetten en uitvoeren. Ook krijg je de kans om buiten bestaande opdrachten op zoek te gaan naar kansen.

Ecologische verbindingszones

Groei mee, deel mee

Vanuit je eigen ambities en talenten draag je bij aan onze ambitie om het leukste en beste bureau van Nederland binnen onze werkvelden te zijn én blijven. Omdat we ook willen dat jij persoonlijk groeit, maken we tijd en budget hiervoor vrij. Je staat mee aan de basis van onze verdere groei. Je ziet dus wat er allemaal kan veranderen binnen Orbis en geeft hier zelf mee sturing aan. En groeien we financieel, dan deel je daarin mee.

Veel plezier!

Bij Orbis draag je bij aan een betere leefomgeving en help je mee aan het vergroenen van Nederland. Da’s mooi én leuk. Want bij Orbis ga je ook veel plezier beleven! We werken er hard voor met z’n allen, maar er is ook volop ruimte om te lachen en te ontspannen. Bijvoorbeeld door aan te haken bij de Orbis tafelvoetbalselectie.

Interesse?

Herken jij je in het bovenstaande? Wil jij onderdeel uitmaken van onze droom en helpen om deze waar te maken? Stuur dan je motivatie en cv naar info@orbis.nl en wie weet spreken we elkaar snel.