Werken bij Orbis

Orbis is afgelopen jaren snel gegroeid en groeit nog steeds. Het is onze droom om Orbis komende jaren verder uit te bouwen tot het grootste en beste bureau van Brabant binnen ons werkveld. Help jij onze droom te realiseren?

Het team van Orbis

Orbis groeit en droomt!

Orbis kan niet groeien zonder de juiste mensen. Onze medewerkers zijn ontzettend belangrijk en worden enorm gewaardeerd. Omdat we lekker groeien, hebben we regelmatig de mogelijkheid om nieuwe collega’s een plekje te geven in ons team. Wil jij onze nieuwe collega worden? Wij bieden jou de kans om natuur-, landschap- en klimaatadaptatieprojecten uit te voeren. Daarbij vertaal je beleid en ambities van (semi)overheden naar concrete resultaten in het veld.

Hoe werkt het bij Orbis?
Bij Orbis werken we volgens het principe ‘afspraak is afspraak’ en zetten altijd een stapje extra voor onze klanten en voor elkaar. Herken jij je hierin? Dan liggen er misschien wel mogelijkheden voor je. Hieronder vind je een opsomming van wat wij belangrijk vinden:

  • Ondernemerschap staat bij ons op nummer 1. Je krijgt de kans om mee te denken bij het ontwikkelen, opzetten en uitvoeren van nieuwe projecten.
  • Je input en het meedenken over hoe we onze groei gaan realiseren, wordt zeer gewaardeerd. Ook intern is er volop ruimte voor ondernemerschap.
  • Wij willen dat medewerkers zich ontwikkelen en vooruitgaan. Je krijgt hiervoor tijd en budget.
  • Jij maakt het verschil. Je draait projecten waarbij de door jou behaalde resultaten direct zichtbaar zijn in het veld.
  • Je mag zelf op zoek gaan naar uitdagende projecten en die opzetten en uitvoeren.
  • Je krijgt de kans om buiten bestaande opdrachten en structuren op zoek te gaan naar kansen en deze ook te pakken.
  • Je draagt je steentje bij aan onze ambitie om Orbis uit te bouwen tot het grootste en beste bureau van Brabant binnen ons werkveld. Dit doe je vanuit je eigen ambities en talenten.
  • Je staat mee aan de basis van de verdere groei. Je ziet dus wat er allemaal kan veranderen binnen Orbis en geeft hier zelf mee sturing aan.
  • Je gaat veel plezier beleven! We werken hard met z’n allen, maar er is ook ruimte om te lachen en te ontspannen; tafelvoetballen bijvoorbeeld.
  • Je draagt bij aan een betere leefomgeving en helpt mee aan het vergroenen van Brabant.


Kom eens praten
Herken jij je in het bovenstaande? Wil jij onderdeel uitmaken van onze droom en helpen om deze waar te maken? Neem dan eens contact op met Koen via koen@orbis.nl of 0499-219124. Laten we samen eens kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Actuele vacatures
Op dit moment hebben we een vacature voor projectleider. Klik hier voor meer informatie.