Werken bij Orbis

Orbis is afgelopen jaren snel gegroeid en groeit nog steeds! Onze droom is om Orbis komende jaren verder uit te bouwen tot het grootste en beste bureau van Brabant binnen ons werkveld! Help jij ons deze droom waar te maken?

Het team van Orbis

Orbis groeit en droomt!

Orbis is afgelopen jaren snel gegroeid en groeit nog steeds! Onze droom is om Orbis komende jaren verder uit te bouwen tot het grootste en beste bureau van Brabant binnen ons werkveld!

Deze groei was zonder onze mensen niet mogelijk geweest. Medewerkers binnen Orbis zijn ontzettend belangrijk en worden enorm gewaardeerd. Om onze droom waar te maken, hebben we continu de mogelijkheid om nieuwe collega’s een plekje te geven in ons team. Wil jij onze nieuwe collega worden?

Wij bieden jou de kans om natuur-, landschap- en klimaatadaptatieprojecten uit te voeren waarbij je beleid en ambities van (semi)overheden vertaalt naar concrete resultaten in het veld. Door jouw aanpak en resultaten kan Orbis de groei van afgelopen jaren verder doorzetten.

Wat vinden wij belangrijk
Wij werken volgens het principe afspraak is afspraak en zetten altijd een stapje extra voor onze klanten en elkaar. Herken jij je in deze kernwaarden? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega.

Wat is er mogelijk voor jou binnen Orbis

 • Ondernemerschap staat bij ons op nummer 1. Je krijgt bij ons de kans om mee te denken bij het ontwikkelen, opzetten en uitvoeren van nieuwe projecten. 
 • Je input en het meedenken over hoe we onze groei gaan realiseren wordt zeer gewaardeerd; ook intern is er volop ruimte voor ondernemerschap. 
 • Wij willen dat onze medewerkers zich ontwikkelen en vooruit gaan; hiervoor wordt dan ook tijd en budget vrijgemaakt. 
 • Jij maakt het verschil, je draait projecten waarbij de door jouw behaalde resultaten direct zichtbaar zijn in het veld. 
 • Je mag zelf op zoek gaan naar uitdagende projecten en die opzetten en uitvoeren. 
 • Je krijgt de kans om buiten bestaande opdrachten en structuren op zoek te gaan naar kansen en deze ook te pakken. 
 • Je draagt je steentje bij aan de ambitie van Orbis om het bureau uit te bouwen tot het grootste en beste bureau van Brabant binnen ons werkveld. Dit doe je vanuit je eigen ambities en talenten. 
 • Je staat mee aan de basis van de verdere groei van Orbis. je ziet dus wat er allemaal kan veranderen in een onderneming en geeft hier zelf ook mee sturing aan. 
 • Je gaat veel plezier beleven en lachen; we werken hard met z'n allen maar er is ook ruimte om te lachen (en te tafelvoetballen). 
 • Je draagt bij aan een betere leefomgeving en helpt mee aan het vergroenen van Brabant.


    Herken jij je in bovenstaand en wil jij onderdeel uitmaken van onze droom en helpen om hem waar te maken? Neem dan eens contact op met Koen. Dit kan via: koen@orbis.nl, 0499-219124. Graag kijken wij samen met jou wat we voor elkaar kunnen betekenen.