30 SEPTEMBER, 2022

Vacature projectmedewerker natuur, landschap en klimaat (32-40 uur)

vacature

In Nederland zien we dat groen steeds meer onder druk komt te staan. Klimaatverandering zorgt voor flink wat opschudding. Ook onze biodiversiteit holt achteruit en dat heeft niet alleen invloed op onze leefomgeving als mens. Er worden namelijk steeds meer dier- en plantensoorten met uitsterven bedreigd. Daarom schreeuwt ons land steeds harder om actie op het gebied van natuur, landschap en klimaat. Hierdoor liggen de vergroeningskansen voor het oprapen. Het wordt tijd om verantwoordelijkheid te nemen.

Dat vraagt om een nieuwe generatie van aanpakkers, aanpoters, doeners en vooral durvers die snappen dat onze wereld ook voor een volgende generatie leefbaar moet zijn. Die niet alleen de kansen zien, maar ze ook pakt. Door ons land sneller groen te kleuren. Niet alleen binnen de lijntjes, maar ook af en toe daarbuiten. Vanuit dat ideaal maken wij ons hard om de vergroeningsmissie van Nederland aan te voeren. Alleen zo wordt Nederland weer geweldig, gezond en leefbaar!

Wil jij onderdeel uitmaken van deze nieuwe generatie en samen met ons werken aan de vergroening van Nederland? Dan is dit je kans. We zijn namelijk op zoek naar een projectmedewerker.

Ons hoofdkantoor staat in Oirschot, Midden-Brabant. Daarnaast werken we vanuit West-Brabant (Etten-Leur) en Oost-Brabant (Uden). We zoeken niet zomaar een collega, maar iemand die echt bij ons past, met passie voor 'het groen' en ambitie om door te groeien. Herken jij jezelf hierin? En lijkt het je leuk om samen met onze projectleiders te werken aan uiteenlopende natuur-, landschaps- en klimaatadaptatieprojecten? Top! Lees vooral verder.

Wie ben jij?

Je bent een enthousiast iemand die het leuk vindt om, met veel vrijheid, zelfstandig projecten op te pakken: het uitvoeren van beleids-en gebiedsanalyses, landschapsontwerpen, inhoudelijk meeschrijven aan rapporten zoals subsidieaanvragen, landschapsplannen en gebiedsvisies. Je hebt de ambitie en de kwaliteiten om door te groeien tot projectleider.

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau
  • Groene achtergrond
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Communicatief sterk (zowel mondeling als schriftelijk)
  • Goede beheersing van Microsoft Office, Illustrator en Q-GIS
  • Werken volgens de Orbis manier van werken

Zin in?

Herken jij je in bovenstaande en heb je zin om met ons samen te gaan werken? Kom maar op met je sollicitatie dan! Stuur deze naar info@orbis.nl. Voor meer informatie neem je contact op met Annemiek van Beek via 06-86 86 59 30.