Kom maar op met die Brabantse natuur!

Projectleider 32-40 uur - m/v

Groene regelingen, Natuurnetwerk Brabant, ecologische verbindingszones, Groen Ontwikkelfonds Brabant, keukentafelgesprekken en opstellen van inrichtingsplannen. Komen deze termen je bekend voor? Dan ben je vast begaan met alles wat met natuur, landschap en klimaat te maken heeft. En dat zijn we bij Orbis ook. Bovendien zijn we op zoek naar een projectleider. Liefst met wat ervaring, maar dat is niet noodzakelijk.

Dit staat je te wachten

Wij zijn ambitieus. Al een paar jaar op rij groeien we flink. Het is onze droom om van Orbis Brabants grootste en beste bureau binnen ons werkveld te maken. Maar dat kunnen we alleen met collega’s die uit hetzelfde hout zijn gesneden als wij. Ben jij zo iemand, die graag een stapje extra zet voor klanten en collega’s? Die snapt wat ‘afspraak is afspraak’ betekent en er ook naar handelt. En is groen jouw tweede natuur? Bijt je dan vast in onze projecten. In het opzetten, coördineren en uitvoeren ervan. Zelfstandig of samen met collega’s en de opdrachtgever. Bij Orbis geniet je van je werk en deel je mee in de winst.

Resultaatgebieden

We gooien je niet meteen in het diepe, maar het is de bedoeling dat je projecten uitvoert van begin tot eind. Je bent daarbij verantwoordelijk voor de kwaliteit, klanttevredenheid en het financiële projectresultaat.

Competenties

Dit ben jij: zelfstandig, communicatief sterk (schriftelijk én verbaal), resultaatgericht, gestructureerd en accuraat.

Functie-eisen

  • HBO denk- en werkniveau
  • Groene achtergrond (bijv. Larenstein of HAS Den Bosch)
  • Interesse in het uitvoeren en leiden van projecten (gebiedsontwikkelingsprojecten en/of natuur- en landschapsprojecten)
  • Werken volgens ‘afspraak is afspraak’ en altijd bereid om een stapje extra te zetten

 

Zin in?

Kom maar op met je sollicitatie, als jij denkt dat er een klik is. Neem hiervoor contact op met Koen van Hout via koen@orbis.nl of 0499-219124.