In Nederland zien we dat groen steeds meer onder druk komt te staan. Klimaatverandering zorgt voor flink wat opschudding. Ook onze biodiversiteit holt achteruit en dat heeft niet alleen invloed op onze leefomgeving als mens. Er worden namelijk steeds meer dier- en plantensoorten met uitsterven bedreigd. Daarom schreeuwt ons land steeds harder om actie op het gebied van natuur, landschap en klimaat. Hierdoor liggen de vergroeningskansen voor het oprapen. Het wordt tijd om verantwoordelijkheid te nemen.

Dat vraagt om een nieuwe generatie van aanpakkers, aanpoters, doeners en vooral durvers die snappen dat onze wereld ook voor een volgende generatie leefbaar moet zijn. Die niet alleen de kansen zien, maar ze ook pakt. Door ons land sneller groen te kleuren. Niet alleen binnen de lijntjes, maar ook af en toe daarbuiten. Vanuit dat ideaal maken wij ons hard om de vergroeningsmissie van Nederland aan te voeren. Alleen zo wordt Nederland weer geweldig, gezond en leefbaar!

Wil jij onderdeel uitmaken van deze nieuwe generatie en samen met ons werken aan de vergroening van Nederland? Dan is dit je kans. Wij zoeken een enthousiaste projectleider die kansen pakt om beleid en ambities van overheden, gebiedspartijen en particulieren om te zetten in concrete projecten en resultaten, om zo de vergroening van Nederland te versnellen. Iemand die niet terugdeinst om hierover in gesprek te gaan met verschillende partijen.

Wie ben jij?

Als projectleider pak je diverse projecten op zoals begeleiden van groenblauwe gebiedsprocessen, opstellen van inrichtingsplannen, schrijven van projectplannen en subsidieaanvragen. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de kwaliteit, planning en resultaat en werkt nauw samen met onze projectmedewerkers.

We zijn een zelfsturende organisatie. Dit betekent dat je veel vrijheid en vertrouwen krijgt, maar ook veel verantwoordelijkheid hebt. Zo ben je ook zelf verantwoordelijk voor hoe jij je functie invult. Vanzelfsprekend spreken we een aantal kaders en doelen af, maar daarbinnen heb jij alle vrijheid om aan de slag te gaan.

Functie-eisen

 • HBO/WO denk- en werkniveau
 • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring
 • Een relevant netwerk is een pré
 • Zelfstandig in het acquireren en uitvoeren van projecten

Maar het allerbelangrijkste is dat je:

 • Intrinsiek gemotiveerd bent om uitvoering te geven aan ons manifest
 • Werkt volgens de Orbis manier van werken
 • Jezelf herkent in de volgende eigenschappen:
  - Communicatief sterk (schriftelijk én verbaal)
  - Resultaatgericht
  - Gestructureerd

Zin in?

Kom maar op met je sollicitatie, als jij denkt dat er een klik is en stuur deze naar info@orbis.nl. Voor meer informatie neem je contact op met onze collega Eefje van Daesdonk via 06-15 12 53 45.