Bij Orbis gaan we voor groenversnellen. Dat doen we met een fantastisch team, een informele bedrijfscultuur en natuurlijk onze onstuitbare drang voor meer groen. We zijn een open, ondernemende en onbevangen organisatie en constant in ontwikkeling. Dit in combinatie met onze drang om nieuwe kansen in de markt te ontdekken maakt Orbis een bedrijf waar we trots op zijn. We zijn daarom ook niet bang om te zeggen dat er geen ander bedrijf is zoals het onze. Maar wat maakt Orbis nou zo'n goede partner? Daar zullen we eens wat dieper in duiken.

Een bron van ondernemerschap

Orbis staat synoniem voor ondernemerschap. Het is een bedrijf dat nooit stilstaat. We blijven innoveren en zoeken voortdurend naar nieuwe kansen en uitdagingen. Dit betekent dat onze medewerkers unieke kansen krijgen. En opdrachtgevers vaak unieke oplossingen; oplossingen waar ze zelf misschien nooit aan gedacht hadden.

Diversiteit in actie

Een opvallend kenmerk van Orbis is de diversiteit in projecten en ons klantenbestand. We werken samen met een breed scala aan opdrachtgevers, waaronder particulieren, gemeenten en waterschappen. Hierdoor kun je als werknemer ook genieten van een gevarieerde en uitdagende werkomgeving. Het feit dat Orbis projecten van verschillende schaalgroottes en complexiteit aanpakt, biedt kansen voor groei en ontwikkeling binnen het bedrijf. Maar ook voor opdrachtgevers geeft dit een unieke kans om uit ervaringen van verschillende schaalgroottes en op verschillende niveaus te putten.

Een hechte bedrijfscultuur

We hebben een hecht team en gaan informeel met elkaar om. We werken op een open en onbevangen manier, prettig voor zowel werknemer als opdrachtgever. Dit heeft een positieve invloed op de werksfeer binnen het project en natuurlijk ook op een succesvol eindresultaat. Bij Orbis staat de deur altijd open voor gesprekken en ideeën. Hierdoor gedijen creativiteit en samenwerking binnen onze projecten.

Open voor kansen

Orbis is een organisatie die openstaat voor kansen en niet bang is om risico's te nemen. Dit ondernemende karakter is een van onze grootste troeven in de groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt. Het stelt ons in staat om voortdurend nieuwe mogelijkheden te verkennen en te benutten. Met het vermogen om nieuwe paden te verkennen en echt voor de groenversnelling te gaan, is Orbis een bedrijf dat klaar is voor de toekomst.

Orbis is niet zomaar een bedrijf. Hier komen innovatie, diversiteit en een sterke bedrijfscultuur samen. Als je op zoek bent naar een plek waar je zelf kan groeien, samenwerken en nieuwe uitdagingen aan kan gaan, overweeg dan Orbis als jouw volgende bestemming. Of heb je een project dat klaar is om met Orbis de samenwerking aan te gaan? Samen tillen we projecten naar nieuwe hoogten en kunnen we het verschil maken en de groenversnelling een echte boost geven.

Heb je interesse om met Orbis samen te gaan werken? Bel dan naar Marco (06-868 896 13). Wil je bij ons komen werken? Bel Annemiek (06-868 659 30). Mailen naar info@orbis.nl kan natuurlijk ook altijd!