Sinds kort mag ik mij de 'jonkvrouwe in den toren' noemen. Ik werk namelijk in een kasteel. 

Kasteel de Haere, gelegen in het mooie buitengebied tussen Olst en Deventer. Hier mag ik, samen met collega's, bouwen aan het uitbreiden van ons (net)werk in het noorden en oosten van Nederland. Een leuke en mooie uitdaging!

In tegenstelling tot veel van mijn collega's woon ik niet in Noord-Brabant, maar in het mooie Deventer. Aldaar geniet ik van de IJssel en haar uiterwaarden en de leuke culturele evenementen in de stad.

In mijn vrije tijd sport ik graag buiten: hardlopen, survivalrunnen, (winter)zwemmen en skeeleren. Verder mag ik graag in de tuin werken en doe ik als vrijwilliger ook nog het een en ander. Zo ben ik betrokken bij de lokale politiek waar ik meedenk op de thema's groen en sociaal, raap ik met regelmaat afval in de buurt waar ik woon en doe ik sociaal-maatschappelijk vrijwilligerswerk.

Er zijn best veel dingen in het leven die ik belangrijk vind en waar ik graag aandacht aan besteed. Door bij Orbis aan de slag te gaan mag ik, samen met collega's, aan een van die dingen een bijdrage leveren: meer groen in en om het stedelijk gebied. Niet omdat dit moet, maar omdat het veel goeds brengt. Wat ik zelf dagelijks ervaar. Spelende en badderende vogels in de tuin, schaduw en verkoeling (zowel in de tuin als in huis) door boompjes en struiken. Diverse insecten en egels die hun weg vinden in stedelijk gebied, daar kan ik echt van genieten.

Voor mens en dier met groen een waarde toevoegen aan stedelijk gebied. Daarvoor zit ik bij Orbis op de goede plek! Tof als je ook aanhaakt!