Na een vlotte en informele sollicitatieprocedure; 'kom je een keer een kop koffie drinken?', 'ja, lekker' begon ik twee jaar geleden bij Orbis als projectmedewerker. Ik had ervaring als landschapsontwerper, gespecialiseerd in groene schoolpleinen. Het werk bij Orbis bleek wat breder, veel breder.

Het werk beviel me direct goed. Ik leerde snel van de verschillende projecten en werkwijze en kreeg alle ruimte om meer verantwoordelijkheid te nemen en kansen te pakken. Bij onder andere Natuur in de Wijk-projecten kreeg ik die ook. De verantwoordelijk projectleider verdween steeds verder naar de achtergrond. Ik ging meer naar klanten toe; soms samen met een projectleider, maar vaak ook alleen.

Tijdens mijn functioneringsgesprek vorig jaar sprak ik de ambitie uit om binnen drie jaar projectleider te worden. Acht maanden later waren we op zoek naar een nieuwe projectleider voor West-Brabant. Ik werd gevraagd of ik de uitdaging nu al aan wilde gaan. Ik besloot in het diepe te springen en er vol voor te gaan. Binnen korte tijd werd ik verantwoordelijk voor meerdere projecten in verschillende fases van uitvoering.

Als projectleider zijn mijn dagen goed gevuld, maar dat is niet erg. Ik krijg alle begeleiding binnen Orbis die ik nodig heb om deze nieuwe rol goed in te vullen en hierin door te groeien. Zo overleg ik wekelijks met een ervaren projectleider, waarin we aandachtspunten voor mijn lopende projecten bespreken.

Werken bij Orbis zorgt ervoor dat mijn directe leefomgeving (en Nederland in het algemeen) een stukje gezonder, groener en natuurlijker wordt. Dat geeft veel voldoening. Het motiveert om vol enthousiasme aan de slag te gaan als groenversneller en er iets moois van te maken. Elke dag weer.

Daarnaast is de sfeer binnen ons team top. We ondernemen regelmatig iets gezelligs: een borrel, uit eten, samen suppen en zelfs een weekendje weg. Fijn dat er naast de zakelijke afspraken ook aandacht is voor dit soort 'arbeidsvoorwaarden'.

Lijkt het je ook leuk om bij ons te werken? Aarzel dan niet en stuur een berichtje naar info@orbis.nl. Wie weet nodigen we jou ook uit voor een kop koffie. En dan kan het snel gaan..