Mijn start bij Orbis gaat alweer terug naar 2013. Tijdens mijn opleiding aan de HAS in Den Bosch ben ik als bijbaantje begonnen met diverse werkzaamheden voor Orbis. Destijds heb ik vooral veel kilometers gefietst door Den Bosch om hier de monitoring van de buitenruimte te verzorgen. In 2015 hebben onze wegen zich gesplitst aangezien ik mijn opleiding in 2014 afgerond had en het combineren van meerdere banen niet meer mogelijk bleek.

We hebben in de tussentijd leuk contact gehouden en in maart 2017 heeft Koen mij gevraagd om zijn eerste collega te worden binnen Orbis. Vol enthousiasme heb ik deze kans gepakt en ben ik fulltime voor Orbis gaan werken. Van een bedrijf met 400 medewerkers (ik was in dienst bij BTL-advies) naar een eenmanszaak is een hele verandering kan ik je vertellen. In het begin was dit spannend maar het bleek al snel de juiste keuze.

Vanaf het begin hebben we met veel plezier samengewerkt, vooral het eerste jaar niet altijd even gestructureerd maar wel met groot succes. In de afgelopen 3,5 jaar is er dan ook veel veranderd. Orbis bestaat inmiddels uit 11 collega's en er staan diverse vacatures open. Een flinke groei en ook intern veel veranderingen om dit mogelijk te maken. Altijd heeft plezier (en tafelvoetbal) tijdens het werken centraal gestaan.

Met een uitbreiding van het team komen gaan er op het gegeven moment (helaas) ook collega's weg. Michael en Iris hebben Orbis in Oost-Brabant inmiddels goed op de kaart gezet. Michael is afgelopen maand helaas gestopt bij Orbis . Hierdoor ontstond er een gat bij Orbis Oost-Brabant, Orbis moest dus opzoek naar iemand die Orbis Oost-Brabant verder uit wil gaan bouwen.  Weer een nieuwe kans waarvan we binnen Orbis dachten dat die goed bij mij past. Voor mij een hele nieuwe uitdaging, ik vind het dan ook erg fijn dat het vertrouwen er is binnen Orbis om ook intern ruimte te geven voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Dus het verder uitbouwen van Orbis Oost-Brabant is voor mij een kans die ik graag op wil pakken.

Als projectleider in Oost Brabant ga ik Orbis hier verder op de kaart te zetten. Onze ambitie blijft dan ook om de leukste en beste van Brabant te blijven in natuur-, landschap- en klimaatadaptatieprojecten. Dit kan ik natuurlijk niet alleen maar doe ik samen met Iris, Koen en Annemiek. Ook het team van Orbis Midden-Brabant helpt ons hierbij. Inmiddels hebben we een goede aftrap gehad met een Insights sessie. Door middel van deze sessie hebben we elkaar niet alleen beter leren kennen maar is ook een doorkijk gemaakt naar de toekomst. Inmiddels zijn we vol enthousiasme aan de slag vanuit De Ideeënfabriek in Uden.

Benieuwd hoe ons kantoor eruit ziet en welke groene kansen we voor jou in petto hebben? Kom gerust een keer langs, de koffie staat klaar.