18 SEPTEMBER, 2019

Vacature projectmedewerker natuur- en landschapsprojecten

Orbis groeit, al een paar jaar op rij. Binnen onze werkvelden zijn we het beste en leukste bureau van Brabant. En dat willen we graag blijven. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s, om samen onze ambities waar te maken. Zo is er op dit moment plaats voor een Projectmedewerker natuur- en landschapsprojecten. Iets voor jou?

Dit staat je te wachten
We zoeken niet zomaar een collega, maar iemand die écht bij ons past, een groene achtergrond heeft, werkt volgens het principe ‘afspraak is afspraak’ en die altijd graag een stapje extra zet voor onze klanten en collega’s. Ben jij dat? En lijkt het je leuk om samen met onze projectleiders te werken aan uiteenlopende natuur- en landschapsprojecten? Dan mag je bij Orbis bijvoorbeeld rapporten en subsidieaanvragen gaan schrijven, kaartmateriaal en inrichtingsplannen maken, folders en flyers opmaken en groene regelingen uitvoeren. Leuk? Lees dan verder.

Resultaatgebieden
Je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van je projecten en de bijbehorende klanttevredenheid. De financiële projectverantwoordelijkheid ligt bij de projectleider.

Competenties
Hier herken jij jezelf in: communicatief sterk (zowel schriftelijk als mondeling), resultaatgericht, gestructureerd en accuraat.

Functie-eisen

  • HBO denk- en werkniveau
  • Groene achtergrond (bijv. Larenstein of HAS Den Bosch)
  • Het liefst enkele jaren werkervaring
  • Goede beheersing van Microsoft Office, ervaring met Adobe-programma’s en GIS is een pre
  • Werken volgens onze kernwaarden: ‘afspraak is afspraak’, altijd bereid om een stapje extra te zetten en plezier maken!

Zin in?
Denk jij dat het kan klikken? Kom maar op met je sollicitatie dan! Neem hiervoor contact op met Koen van Hout via koen@orbis.nl of 0499-219124.