Projectleider Landschapsplannen en Groen-blauwe gebiedsontwikkeling
(32-40 uur - m/v)

Natuurnetwerk Brabant, ecologische verbindingszones en landschappelijke inpassingsplannen. Komen deze termen je bekend voor? Dan ben je vast begaan met alles wat met natuur, landschap en klimaatadaptatie te maken heeft. En dat zijn we bij Orbis ook. Bovendien zoeken we een projectleider voor onze vestiging in Oirschot. Liefst met wat ervaring en goede ecologische- en landschappelijke kennis.

Dit staat je te wachten
Wij zijn ambitieus. Al een paar jaar op rij groeien we flink. Maar dat kan alleen met collega’s die uit hetzelfde hout zijn gesneden als wij. Ben jij iemand die graag een stapje extra zet voor klanten en collega’s en die snapt wat ‘afspraak is afspraak’ betekent en er ook naar handelt? En is groen jouw tweede natuur? Bijt je dan vast in het opzetten, coördineren en uitvoeren van onze projecten binnen de werkvelden Landschapsplannen en Groen-blauwe gebiedsontwikkeling vanuit onze vestiging in Oirschot.  

Resultaatgebieden
Het is de bedoeling dat je projecten uitvoert van begin tot eind. Je bent daarbij verantwoordelijk voor de kwaliteit, klanttevredenheid en het financiële projectresultaat.

Competenties
Dit ben jij: zelfstandig, communicatief sterk (schriftelijk én verbaal), resultaatgericht, gestructureerd en accuraat.

Functie-eisen

  • Minimaal HBO denk- en werkniveau
  • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring
  • Groene achtergrond (bijv. Larenstein, Wageningen of HAS Den Bosch)
  • Ondernemend
  • Zelfstandig in het uitvoeren/leiden van natuur- en landschapsprojecten
  • Werken volgens onze kernwaarden: ‘afspraak is afspraak’,  ‘altijd bereid om een stapje extra te zetten’ en ‘met plezier samenwerken’.

Zin in?
Kom dan maar op met je sollicitatie. Neem hiervoor contact op met Koen van Hout via koen@orbis.nl of 06-22 22 41 46. Solliciteren kan tot uiterlijk 21 augustus.