Vertrokken teamgenoten
We vinden het erg jammer, maar zijn stiekem ook wel een beetje trots dat een talent uit onze eigen opleiding een transfer maakt. Fien gaat namelijk per 1 oktober bij het Coördinatiepunt Landschapsbeheer van Brabants Landschap aan de slag als medewerker soortenbescherming. We vinden het fijn dat ze naar een bevriend team vertrekt waar we veel mee samenwerken. Hierdoor blijven we haar gelukkig nog regelmatig tegenkomen.
Daarnaast is Michael vertrokken. Helaas was de samenwerking van beide kanten niet wat we ervan verwacht hadden.

Nieuw talent
Gelukkig hebben we deze transferperiode ook twee nieuwe talenten aangetrokken. Sandra Verhagen is deze week gestart als projectmedewerker. Zij gaat zich onder meer bezighouden met de uitvoer van Natuur in de Wijk en Natuur in het Dorp. Ook gaat Sandra achter de schermen veel regelwerk doen voor ErvenPlus.
1 oktober start Marco Taks bij ons. Marco gaat als projectleider, samen met Annemiek en mij, aan de slag om een nieuwe vestiging in West-Brabant op te zetten.

Interne positiewisselingen
Ook intern zijn er afgelopen periode wat positiewisselingen doorgevoerd.
Zo is Steven een nieuwe uitdaging aangegaan als projectleider bij Orbis Oost-Brabant. Nadine heeft de stap naar projectleider gemaakt. Ze gaat onder meer aan de slag met de ontwikkeling van het Natuurnetwerk Brabant en het opstellen van landschappelijke inpassingsplannen.
Maarten is en blijft projectleider van projecten binnen de werkvelden Natuur in stedelijk gebied en Groene regelingen, maar gaat daarnaast ook aan de slag als projectleider binnen onze andere werkvelden.
Annemiek blijft vanuit haar rol als locatiemanager zorgen dat alles intern goed loopt en dat onze projectleiders en projectmedewerkers zich kunnen focussen op het opzetten en uitvoeren van projecten. Ze deed dit al voor onze vestiging in Midden-Brabant en is dit inmiddels ook gaan doen voor onze vestigingen in Oost- en West-Brabant.  

Zij bleven op hun plek
Naast alle transferperikelen zijn er ook diverse teamgenoten die deze transferperiode geen transfer maakten. We zijn dan ook blij dat we kunnen melden dat de as van ons team ongewijzigd blijft. Zo blijven Sjoerd en Jack onze gezichten in het veld voor diverse groene regelingen. Iris blijft op haar post als projectmedewerker bij Orbis Oost-Brabant en ook Eefje blijft op haar post als projectleider groen-blauwe gebiedsontwikkeling.  

Mijn rol verandert ook niet. Ik ben en blijf mezelf bezig houden met de ontwikkeling en groei van ons bedrijf. Bij het schrijven van dit verhaal realiseerde ik me dat dat tot op heden allemaal best goed lukt.