07 OKTOBER, 2020

Mag ik me even voorstellen (nieuwe collega Sandra)

Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Sandra Verhagen en ik ben een nieuwe loot aan de steeds groter groeiende Orbis-boom. Met het vertrek van Fien naar Brabants Landschap kwam haar functie van projectmedewerker vrij, die ik met veel enthousiasme en energie ga invullen. Ik ben een trotse Brabantse en draag onze natuur een warm hart toe. Bij Orbis ga ik me inzetten voor de werkvelden Groene regelingen en Natuur in stedelijk gebied. Het mooie vind ik dat we werken van idee naar afgerond project. Lekker concreet; daar houd ik van.

Ik viel bij Orbis trouwens met mijn neus in de boter, want nog voor mijn eerste werkdag mocht ik al mee op het bedrijfsuitje. Een hele mooie manier om mijn nieuwe collega’s te leren kennen! Het valt mij op dat iedereen binnen het Orbis-team gewoon zichzelf is. De sfeer is heel ontspannen en er wordt veel gelachen.

In het kort mijn carričre: na het behalen van mijn PABO diploma heb ik een paar jaar in het onderwijs gewerkt. Ik kwam erachter dat dit toch niet helemaal ‘mijn ding’ was en ging op reis met een vriend, Jarno. Na een prachtig backpack avontuur in Australië en Indonesië bleek dat wij elkaar niet meer konden missen en werden we ‘een setje’. Ik ging werken bij Uitgeverij Zwijsen in Tilburg, waar ik ruim 12 jaar op de marketing afdeling heb gewerkt. Daarna volgden banen als office manager in verschillende branches, zoals bij een Sloveens wijnhuis, een evenementenbeveiliger en een makelaar.

Ik woon in Oirschot, Monument in het Groen, met Jarno en onze twee tienerdochters Ruby en Eefke. In mijn vrije tijd ben ik graag in de frisse buitenlucht; lekker wandelen in natuurgebied de Mortelen of hardlopen over de Oirschotse Heide met mijn vrienden van Atletiek Oirschot. Samen met mijn zus heb ik een volkstuintje. We klooien maar een beetje aan en zijn vaak blij verrast als we toch lekkere boontjes of tomaten kunnen oogsten!