We komen onze afspraken na, zetten een stapje extra voor elkaar en voor opdrachtgevers en werken met plezier samen. Dat werkt! Onze orderportefeuille groeit snel en het lukt ons om goede, enthousiaste en ondernemende collega's te vinden die mee willen helpen aan de ontwikkeling en groei van ons bedrijf.

Afgelopen jaar hebben we veel nagedacht over hoe we die groei het beste vorm kunnen geven. Een van de dingen die daaruit is gekomen, is dat we het fijn vinden om in kleine teams te werken verspreid over Brabant. Dit heeft erin geresulteerd dat we plannen zijn gaan maken om een vestiging in Oost- en in West-Brabant op te zetten.

Vandaag was de eerste werkdag in ons nieuwe kantoor in Oost-Brabant in de Ideeënfabriek in Uden. Onze collega Michael en nieuwe collega Iris gaan vanuit deze vestiging werken.

Nu op naar het realiseren van onze volgende twee dromen: de vestiging in Oost-Brabant verder uitbouwen en een vestiging in West-Brabant openen.

In de tussentijd gaan we natuurlijk gewoon verder met waar we gebleven waren vanuit ons kantoor in Oirschot (Midden-Brabant). Vol enthousiasme natuur- landschap en klimaatadaptatieprojecten uitvoeren!