22 MAART, 2021

Orbis Oost-Brabant kan wel wat extra groen leiderschap gebruiken!

Projectleider 32-40 uur - m/v
Orbis groeit, al een paar jaar op rij. Binnen onze werkvelden zijn we het beste en leukste bureau van Brabant. En dat willen we graag blijven. Vorig jaar hebben we een vestiging in Oost-Brabant opgezet. Iris en Steven werken hier aan diverse projecten op het gebied van natuur, landschap en klimaatadaptatie. Dit gaat zo goed, dat ze een nieuwe collega zoeken; een ondernemende projectleider die vanuit Uden projecten mee gaat opzetten en leiden.

Dit staat je te wachten
Ons hoofdkantoor staat in Oirschot, Midden-Brabant. Daarnaast werken we vanuit West- en Oost-Brabant. De groei zit er lekker in. Zo lekker zelfs, dat we graag in contact komen met een Projectleider natuur, landschap en klimaatadaptatie. Ons plan is om de komende vijf jaar door te groeien naar zo’n tien collega’s, die in Oost-Brabant werken aan natuur, landschap en klimaatadaptatie.

In deze functie leid je diverse natuur-in-stedelijk-gebied-projecten. Ook ga je andere binnenkomende vragen en projecten oppakken, eigen projecten opzetten en ons lokale netwerk uitbouwen. Je gaat daarbij te werk volgens de uitgangspunten: vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Hier vertellen we je graag meer over!

Functie-eisen

  • Minimaal HBO denk- en werkniveau
  • Minimaal drie jaar relevante werkervaring
  • Groene achtergrond (bijv. Larenstein, Wageningen of HAS Den Bosch)
  • Ondernemend
  • Zelfstandig in het uitvoeren/leiden van natuur- en landschapsprojecten
  • Werken volgens onze kernwaarden: ‘afspraak is afspraak’ en ‘altijd bereid om een stapje extra te zetten’ en ‘met plezier samenwerken’

Resultaatgebieden
Vanaf het eerste moment gooien we je in het diepe. Natuurlijk krijg je de tijd en de nodige support van ons, maar het is de bedoeling dat je projecten uitvoert van begin tot eind. Je bent daarbij zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit, klanttevredenheid en het financiële projectresultaat.

Competenties
Dit ben jij: zelfstandig, communicatief sterk (schriftelijk én verbaal), resultaatgericht, gestructureerd en accuraat. En als je beschikt over kennis van de natuur en het landschap in Oost-Brabant en/of een lokaal netwerk hebt, beschouwen we dat als een pre.

Zin in?
Kom maar op met je sollicitatie, als jij denkt dat er een klik is. Neem hiervoor contact op met Koen van Hout via koen@orbis.nl of 0499-219124.