Collega's

Op 2 januari mochten we twee nieuwe collega's verwelkomen. Jelle is gestart in Oost-Brabant en Eva in West-Brabant. De komende weken zullen zij zichzelf hier introduceren. Later dit jaar hopen wij nog meer nieuwe collega's te kunnen begroeten. Iets voor jou? Neem een kijkje bij onze actuele vacatures!

Huisvesting

In juli 2021 openden we onze vestiging West-Brabant op de EL Campus in Etten-Leur. We betrokken hier een kleine ruimte, letterlijk drie hoog achter. Een prima plek om te starten, maar inmiddels toch echt te klein. We zijn daarom intern verhuisd naar een grotere ruimte op de eerste verdieping. Let dus op als je langs komt, voor je het weet loop je een paar trappen teveel. Dat is wel weer goed voor de goede voornemens.

Orbis buiten Brabant

We kondigden al eerder onze plannen voor de uitbreiding van Orbis buiten Brabant aan. Inmiddels is deze uitbreiding een feit en hebben we de eerste opdrachten uitgevoerd. Koen vertelt hierover binnenkort meer.

Er is natuurlijk nog veel meer te vertellen over nieuwe projecten, het nieuwe werkveld Bos- en natuurontwikkeling, uitleveringen van planten en nestkasten, enzovoort, enzovoort. Daarover blijven we ook dit jaar via onze site, Twitter en LinkedIn berichten.