Werken bij Orbis

Projectleider West-Nederland (32-40 uur) West-Nederland

We zijn nog maar recent gestart in de regio West-Nederland en hebben nu al een flink netwerk weten op te bouwen. Het gaat zelfs zo goed dat we nog een collega zoeken die ons gaat helpen. Een enthousiaste collega, met ervaring in het groen-blauwe werkveld, die als projectleider samen met onze collega’s Lars en Leonie gaat werken aan de vergroening van West-Nederland.

Sluit je aan bij de Groenversnellers van Orbis
Groen maakt mensen gelukkig en gezond. Daarom schreeuwt de wereld om uitvoeringskracht op het gebied van natuur, landschap en klimaatadaptatie. Er is veel beleid en budget voor vergroening. Bij Orbis pakken we deze vergroeningskansen vast en laten niet los tot we ze, met onze ruime ervaring en kennis op deze gebieden, vertaald hebben in concrete projecten en resultaten. Zo kleuren we Nederland sneller groen. Niet alleen binnen de lijntjes, maar ook af en toe daarbuiten. Voel jij je thuis in ons team van durvers en doeners?

Een schets van je week
Op maandagochtend spreek je met collega Lars de week en de lopende projecten door. Die middag heb je een afspraak bij een gemeente die haar inwoners wil gaan stimuleren tuinen groen en klimaatadaptief in te richten. Je deelt een aantal concrete projectvoorbeelden van Orbis en dat slaat aan. ’s Middags werk je de aanpak die je bedacht hebt uit in een plan van aanpak en offerte. Je schakelt met je collega over de inhoud en de volgende dag heeft de gemeente de offerte met het uitvoeringsproject binnen.

Dinsdag stem je met collega Leonie de werkzaamheden af voor een tegelwipactie bij een gemeente en gaat hiermee ook zelf direct aan de slag. Daarna bereid je je nog even goed voor op een bewonersbijeenkomst die je vanavond hebt. Je gaat namelijk een presentatie geven over een erfbeplantingscampagne die wij in enkele gemeenten organiseren.  

Woensdagochtend. Eerst een klein half uurtje overleg via Teams met de projectleiders, waarin we de planning en werkverdeling voor de komende weken en maanden afstemmen. Daarna aan de slag met je projecten! Je belt diverse opdrachtgevers om inhoudelijk wat zaken af te stemmen, werkt een rapport uit en spart samen met een projectmedewerker over een inhoudelijk casus. Aan het eind van de dag controleer je de financiële voortgang van jouw projecten en zet je facturen klaar voor de werkzaamheden die je bij je opdrachtgevers in rekening kunt brengen. 

Op donderdagochtend heb je eerst met onze ontwerper Luuk afgesproken. Hij heeft een schetsontwerp gemaakt voor een klimaatadaptieve en biodiverse inrichting van een nieuwe woonwijk. Het ontwerp ziet er goed uit. Jij maakt de bijhorende onderbouwing af en stuurt deze samen met het ontwerp ter bespreking door naar de opdrachtgever. Omdat je dinsdagavond hebt gewerkt, ga je vandaag iets eerder naar huis.

Vrijdag is je vrije dag. Maar je kunt het toch niet laten om nog even snel je mail te checken en wat blijkt: de gunning voor de offerte die je maandag hebt gemaakt en verstuurd is binnen! Je stuurt de opdrachtgever snel nog een bedankje en geeft aan dat je direct na het weekend contact opneemt. Ook deel je dit succes met collega’s via de Orbis-app. Tevreden begin je daarna echt aan je weekend!

Jij bent onze ideale kandidaat als je:

  • ondernemend, open en onbevangen bent;
  • je herkent in ons Manifest;
  • uitblinkt in dingen voor elkaar krijgen en ook vindt dat een idee zonder uitvoering niks waard is;
  • denkt en werkt op hbo-niveau;
  • een groene achtergrond hebt óf relevante werkervaring;
  • jezelf goed in woord en taal kunt uitdrukken;
  • een relevant netwerk in de westelijke provincies van Nederland hebt.

Solliciteer nu

Denk jij "jee da's echt iets voor mij" (of iets van gelijke strekking) na het lezen van de vacature? Kom dan maar op met je sollicitatie! En neem de leiding in de vergroeningsmissie van West-Nederland.

Als je vragen hebt naar aanleiding van deze vacature kun je contact opnemen met Lotte, via lotte@orbis.nl of 06-598 825 45.

Lotte Blanken

Lotte Blanken Groenversneller

lotte@orbis.nl
Upload hieronder je CV * Max 2 mb (.doc /.docx/.pdf)
Upload hieronder je motivatie* Max 2 mb (.doc /.docx/.pdf)