16 JUNI, 2022

Vacature projectleider groen-blauwe gebiedsontwikkeling (32-40 uur)

Bij de meeste mensen zijn we vooral bekend van onze uitvoeringsprojecten. Daarnaast zijn we ook al enkele jaren actief binnen diverse groen-blauwe gebiedsontwikkelingsprojecten. Dit soort gebiedsontwikkelingen staan vaak aan de basis van (onze) uitvoeringsprojecten; een logische stap dus voor ons om dit werkveld binnen ons bureau uit te bouwen. Dit alles met het doel om de vergroening van Brabant (en wie weet op termijn wel heel Nederland) te versnellen!

Dit staat je te wachten
Op dit moment trekt onze collega Eefje samen met ondersteuning van een aantal projectmedewerkers de kar binnen het werkveld Groen-blauwe gebiedsontwikkeling. Wij zien veel kansen om dit werkveld verder uit te bouwen en zo de vergroening van Brabant te versnellen. Daarom zoeken we een projectleider die Eefje gaat helpen bij het verder vormgeven en uitbouwen van dit werkveld.

Binnen het werkveld groen-blauwe gebiedsontwikkeling werk je vaak voor en/of met partijen die verschillende belangen hebben. Wij vinden het belangrijk dat je hier ervaring mee hebt net als in het werken met en voor overheden.

We zijn een zelfsturende organisatie. Dit betekent dat je veel vrijheid en vertrouwen krijgt, maar ook veel verantwoordelijkheid hebt. Zo ben je er ook zelf verantwoordelijk voor hoe jij je functie invult. Vanzelfsprekend spreken we een aantal kaders en doelen af, maar daarbinnen hebben jij en Eefje alle vrijheid om aan de slag te gaan.

Functie-eisen

 • HBO/WO denk- en werkniveau
 • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring in de groen-blauwe gebiedsontwikkeling
 • Een relevant netwerk
 • Zelfstandig in het acquireren en uitvoeren van groen-blauwe gebiedsontwikkelingsprojecten

Maar het allerbelangrijkste is dat je:

 • Intrinsiek gemotiveerd bent om uitvoering te geven aan ons manifest
 • Jezelf herkent in de volgende eigenschappen:
  - Communicatief sterk (schriftelijk en verbaal)
  - Resultaatgericht
  - Gestructureerd

Zin in?

Kom maar op met je sollicitatie, als jij denkt dat er een klik is en stuur deze naar info@orbis.nl. Voor meer informatie neem contact op met:

 • Tot en met 4 juli (in verband met vakantie van Eefje) met Marco via: 06-86 88 96 13
 • Vanaf 5 juli met Eefje via 06-15 12 53 45