25 JUNI, 2019

Ecologie, daar willen we alles van weten!

Subsidieregeling Natuur Noord-Brabant

Projectleider Ecologie 32-40 uur - m/v

Orbis groeit, al een paar jaar op rij. Binnen onze werkvelden zijn we het beste en leukste bureau van Brabant. En dat willen we graag blijven. Maar we willen meer, want er liggen ook in andere werkvelden nog volop mooie uitdagingen. Bijvoorbeeld als het gaat om ecologie. Daarom zijn we van plan om dit werkveld toe te voegen aan ons bureau. Samen met jou.

Dit staat je te wachten
Jij wordt hét gezicht van het werkveld ecologie. Sterker nog, jij gaat dit werkveld volledig vormgeven bij Orbis en vertelt ons hoe we je daarbij het beste kunnen ondersteunen. Wij zijn bijvoorbeeld goed in het maken van inrichtingsplannen, maar met jouw ecologische kennis ga je zorgen dat onze inrichtingsplannen nóg beter worden. Verder willen we ook ecologische quickscans flora en fauna gaan aanbieden. Wordt dus ook jouw ding. Net als de ecologische onderbouwingen van alles wat op ons pad komt. We bespreken graag of je vanuit onze vestiging in Oirschot wilt werken of vanuit onze op te richten vestiging in Oost-Brabant.

Resultaatgebieden
Jij bent de expert op het gebied van ecologie. Wij gaan je dus niet zeggen wat je moet doen. We hopen dat jij ons dat kan vertellen. Natuurlijk krijg je de tijd en de nodige support om dit werkveld uit te bouwen. Als je eigen projecten gaat doen, ben je zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit, klanttevredenheid en het financiële projectresultaat.

Competenties
Inhoudelijk weet je (bijna) alles van ecologie en je ziet hoe je kennis van waarde is voor de huidige werkvelden van ons bureau. Omdat ecologie een nieuw werkveld wordt binnen Orbis, is het belangrijk dat je over een eigen netwerk beschikt. En omdat we onze bedrijfscultuur en een positieve sfeer erg belangrijk vinden, moet je onze kernwaarden onderschrijven.

Functie-eisen

  • Minimaal HBO denk- en werkniveau
  • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring
  • Ecologische achtergrond (bijv. Larenstein of HAS Den Bosch)
  • Ondernemend
  • Zelfstandig in het uitvoeren/leiden van ecologische projecten
  • Werken volgens onze kernwaarden: ‘afspraak is afspraak’ en altijd bereid om een stapje extra te zetten

Zin in?
Kom maar op met je sollicitatie, als jij denkt dat er een klik is. Neem hiervoor contact op met Koen van Hout via koen@orbis.nl of 0499-219124.