25 JUNI, 2019

Ruimtelijke ordening, wie komt ons helpen?

Projectleider Ruimtelijke ordening 32-40 uur - m/v

Orbis groeit, al een paar jaar op rij. Binnen onze werkvelden zijn we het beste en leukste bureau van Brabant. En dat willen we graag blijven. Maar we willen meer, want er liggen ook in andere werkvelden nog volop mooie uitdagingen. Bijvoorbeeld als het gaat om ruimtelijke ordening. Daarom zijn we van plan om dit werkveld toe te voegen aan ons bureau. Samen met jou.

Dit staat je te wachten
Jij wordt het gezicht van het werkveld ruimtelijke ordening. Sterker nog, jij krijgt alle ruimte om dit werkveld volledig vorm te geven bij Orbis. Vertel ons maar waar de kansen liggen en hoe we je het beste kunnen ondersteunen. Wij zijn bijvoorbeeld goed in het maken van landschappelijke inpassingsplannen, maar we kunnen jouw expertise goed gebruiken als het gaat om bestemmingsplanwijzigingen en vergunningen. Kortom, voor alle denkbare ruimtelijke ordeningszaken die gerelateerd zijn aan natuur- en landschapsprojecten word jij ons aanspreekpunt. We bespreken graag of je vanuit onze vestiging in Oirschot wilt werken of vanuit onze op te richten vestiging in Oost-Brabant.

Resultaatgebieden
Jij bent de expert op het gebied van ruimtelijke ordering. Wij gaan je dus niet zeggen wat je moet doen. We hopen dat jij ons dat kan vertellen. Natuurlijk krijg je de tijd en de nodige support om dit werkveld uit te bouwen. Als je eigen projecten gaat doen, ben je zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit, klanttevredenheid en het financiële projectresultaat.

Competenties
Inhoudelijk weet je (bijna) alles van ruimtelijke ordening en je ziet hoe je kennis van waarde is voor de huidige werkvelden van ons bureau. Omdat ruimtelijke ordening een nieuw werkveld wordt binnen Orbis, is het belangrijk dat je over een eigen netwerk beschikt. En omdat we onze bedrijfscultuur en een positieve sfeer erg belangrijk vinden, moet je onze kernwaarden onderschrijven.

Functie-eisen

  • Minimaal HBO denk- en werkniveau
  • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring
  • Achtergrond in ruimtelijke ordening
  • Ondernemend
  • Zelfstandig in het uitvoeren/leiden van ruimtelijke ordeningsprojecten en -procedures
  • Werken volgens onze kernwaarden: 'afspraak is afspraak' en altijd bereid om een stapje extra te zetten

Zin in?
Kom maar op met je sollicitatie, als jij denkt dat er een klik is. Neem hiervoor contact op met Koen van Hout via koen@orbis.nl of 0499-219124.