25 JUNI, 2019

Oost-Brabant, we komen eraan!

Projectleider 32-40 uur - m/v

Orbis groeit, al een paar jaar op rij. Binnen onze werkvelden zijn we het beste en leukste bureau van Brabant. En dat willen we graag blijven. Niet alleen in Oirschot, want er liggen ook elders in Brabant nog volop mooie uitdagingen op het gebied van natuur en landschap. Daarom zijn we van plan om een tweede vestiging te openen in Oost-Brabant. Samen met jou.

Dit staat je te wachten

Jij wordt het gezicht van onze nieuwe vestiging. En zeker in de opstartfase ben je ook de handjes en de voetjes. Want je begint alleen. Natuurlijk krijg je support en projecten aangereikt vanuit onze vestiging in Oirschot. Maar minimaal de helft van de tijd houd je je bezig met het opbouwen van de werkvelden Landschapsplannen en Groen-blauwe gebiedsontwikkeling in Oost-Brabant. Zodra je projecten binnenhaalt, zoeken we er projectmedewerkers bij. En zodra er winst gemaakt wordt, deel je mee.

Resultaatgebieden

Vanaf het eerste moment gooien we je in het diepe. Natuurlijk krijg je de tijd en de nodige support van ons, maar het is de bedoeling dat je projecten uitvoert van begin tot eind. Je bent daarbij zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit, klanttevredenheid en het financiële projectresultaat.

Competenties

Dat je ondernemend moet zijn, hoeven we je vast niet te vertellen. Net als dat je beschikt over een waardevol netwerk. Omdat we onze bedrijfscultuur en een positieve sfeer erg belangrijk vinden, moet je onze kernwaarden onderschrijven.

Functie-eisen

  • Minimaal HBO denk- en werkniveau
  • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring
  •  Groene achtergrond (bijv. Larenstein of HAS Den Bosch)
  • Ondernemend
  • Zelfstandig in het uitvoeren/leiden van natuur- en landschapsprojecten
  • Werken volgens onze kernwaarden: 'afspraak is afspraak' en altijd bereid om een stapje extra te zetten
  •  

Zin in?

Kom maar op met je sollicitatie, als jij denkt dat er een klik is. Neem hiervoor contact op met Koen van Hout via koen@orbis.nl of 0499-219124.