23 NOVEMBER, 2022

15 jarig jubileum Orbis

Uitje
Uitje
uitje

Zo'n jubileum vraagt om een feestje. En dat werd het! De 16 collega's (and still counting) werden uitgenodigd voor een weekendje Nijmegen. Met leuke activiteiten, lekker eten en natuurlijk werd er geproost op nog minstens 15 mooie jaren erbij!

Bijgaande foto's geven een mooi inkijkje in de festiviteiten. Na een bakkie soep en lekkere broodjes werden we in groepen verdeeld en de stad in gestuurd om opdrachten uit te voeren. Rick en Wiel zetten samen een boompje op onder toeziend oog van Hester en Sandra. Iris, Jolanda, Eefje en Erik probeerden samen een woord uit te beelden dat Sjoerd moest raden (teamwork!). Maar.. in elk groepje was een mol actief, die een en ander saboteerde. Ondanks deze inspanningen mocht het groepje van Koen, zijn vrouw Carlijn, Jack, en Annemiek na afloop de tanden in de overwinningsmedaille zetten. (Wij gunden Koen deze winst, omdat we vermoedden dat verlies zijn weerslag zou hebben op het verdere verloop van het weekend. Sssst..) 

In de avond werden we getrakteerd op een hemels diner, in De Hemel. Onze Steven en zijn vrouw Robin sloten hierbij ook gezellig aan. Tijdens het eten besloten we een Orbis bucketlist te maken, met activiteiten die de komende drie jaar gerealiseerd moeten worden. Dus binnenkort zal er waarschijnlijk Orbis bier gebrouwen gaan worden en zie je twee Orbis collega's op tv bij Lingo. Wordt vervolgd..

Bij terugkomst in hotel De Pauw wachtte Gijs ons op, die een pubquiz in elkaar had gezet. Er werd zeer fanatiek gespeeld. Annemiek, Erik en Sandra hadden de meeste vragen goed en plopten de champi-kurken vrolijk rond. En toen? Naar bed?

Welnee! Er bleek een karaokebar in de buurt te zitten. We zullen hier verder geen namen noemen, maar het bleef nog lang onrustig in Nijmegen..