03 AUGUSTUS, 2023

Groenversnellers op vakantie

Steven suppen
Koen fiets
Sandra luchtballon
Sandra luchtballon

Groenversnellen doen we ter land, ter zee en zelfs in de lucht. Zo ging Steven al suppend door Italië, sprong Koen op de fiets door Nederland en maakte Sandra een ballonvlucht. Er staan nog wat vakanties op stapel dus we zijn benieuwd waar de trui nog meer te zien zal zijn!

Naast de vakantieavonturen zitten de thuisblijvers van Orbis natuurlijk ook niet stil. Terwijl hun collega's genieten van hun vakantie, werken zij onvermoeibaar door aan de vergroening van Nederland. Zo zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van de nieuwe Natuur in de Wijk projecten die dit jaar zullen starten in Zundert en Cranendonck.

Ook de voorbereidingen voor ons evenement in samenwerking met gemeente Land van Cuijk zijn in volle gang, de eerste aanmeldingen zijn binnen maar er is nog plaats. De succesvolle aanpak voor het realiseren van natuur die we laten zien is interessant voor iedereen die hier in zijn eigen werkgebied mee bezig is. Meld je dus snel aan via info@orbis.nl.

Kom je een groenversneller van Orbis ergens tegen (herkenbaar aan de groene trui) spreek ze dan gerust eens aan; vinden ze best leuk! Kom je er geen tegen maar wil je toch eens een keer bomen over je project, vraag of idee? Bel dan met 0499-219124 of stuur een mailtje naar info@orbis.nl.