30 SEPTEMBER, 2022

Vacature projectleider Noord-Brabant (32-40 uur, vestiging Oirschot)

In Nederland zien we dat groen steeds meer onder druk komt te staan. Klimaatverandering zorgt voor flink wat opschudding. Ook onze biodiversiteit holt achteruit en dat heeft niet alleen invloed op onze leefomgeving als mens. Er worden namelijk steeds meer dier- en plantensoorten met uitsterven bedreigd. Daarom schreeuwt ons land steeds harder om actie op het gebied van natuur, landschap en klimaat. Hierdoor liggen de vergroeningskansen voor het oprapen. Het wordt tijd om verantwoordelijkheid te nemen.

Dat vraagt om een nieuwe generatie van aanpakkers, aanpoters, doeners en vooral durvers die snappen dat onze wereld ook voor een volgende generatie leefbaar moet zijn. Die niet alleen de kansen zien, maar ze ook pakt. Door ons land sneller groen te kleuren. Niet alleen binnen de lijntjes, maar ook af en toe daarbuiten. Vanuit dat ideaal maken wij ons hard om de vergroeningsmissie van Nederland aan te voeren. Alleen zo wordt Nederland weer geweldig, gezond en leefbaar!

Wil jij onderdeel uitmaken van deze nieuwe generatie en samen met ons werken aan de vergroening van Nederland? Dan is dit je kans. 

Wie ben jij?

Wij zoeken een enthousiaste projectleider die kansen pakt om beleid en ambities van overheden, gebiedspartijen en particulieren om te zetten in concrete projecten en resultaten, om zo de vergroening van Noord-Brabant te versnellen. Iemand die niet terugdeinst om hierover in gesprek te gaan met verschillende partijen. Als projectleider pak je diverse projecten op, zoals het begeleiden van groenblauwe gebiedsprocessen, het opstellen van inrichtingsplannen (zeker ook in het stedelijk gebied), het schrijven van projectplannen en subsidieaanvragen. 

Je bent het gezicht naar buiten en verbindt diverse opgaven met elkaar. 

Orbis kenmerkt zich als een organisatie waar zelfstandig werken hoog in het vaandel staat. Dit betekent dat je veel vrijheid en vertrouwen krijgt, maar ook veel verantwoordelijkheid hebt. Vanzelfsprekend spreken we een aantal kaders en doelen af, maar daarbinnen heb jij veel vrijheid om aan de slag te gaan. Van een projectleider verwachten we uiteraard dat je beschikt over zakelijk inzicht en goede afwegingen kan maken tussen kwaliteit, tijd, kosten en de projectdoelen. 

We werken altijd in samenwerking met burgers, ondernemers, overheden en uitvoerders en op de terreinen van derden, dus het is belangrijk dat je je soepel kan bewegen in een diversiteit van mensen en karakters. Dit maakt het werk ook ontzettend leuk en afwisselend. 

Jouw profiel:

• Je bent in staat om belangen van stakeholders te wegen en te vertalen naar concrete plannen en resultaten.
• Je kan projectmedewerkers aansturen.
• Je bent communicatief sterk (zowel mondeling als schriftelijk).
• Je hebt een vlotte pen en kan aansprekende stukken schrijven in goed Nederlands.
• Je bent zelfstandig in het acquireren, schrijven van offertes, opstellen van plannen en begrotingen en uitvoeren van projecten.
• Een proactieve werkhouding en het kunnen herkennen van relevante ontwikkelingen en kansen is een belangrijk aspect in deze rol.
• Je wordt blij bij het idee te mogen werken volgens de Orbis manier van werken.
• Je werkt resultaatgericht.

Wat bieden wij?

  • Uitdaging!
  • Werkplezier!
  • Een gevoel van zingeving en voldoening omdat je met jouw werk direct bijdraagt aan een vitale leefomgeving.
  • De mogelijkheid om met ons samen te bouwen aan een dijk van een organisatie.
  • Never a dull moment.
  • En uiteraard, een mooie beloning voor jouw werk en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Zin in?

Kom maar op met je sollicitatie, als jij denkt dat er een klik is en stuur deze naar info@orbis.nl. Voor meer informatie neem je contact op met onze collega Annemiek van Beek via 06-86 86 59 30.