04 NOVEMBER, 2020

Projectmedewerker Natuur- en Landschapsprojecten 32-40 uur - m/v

Orbis groeit lekker door en inmiddels zijn we binnen onze werkvelden het beste en leukste bureau van Brabant. Om dat te blijven en om de drukte op te vangen, zijn we per direct op zoek naar een Projectmedewerker Natuur- en Landschapsprojecten. Wil jij samen met ons impact maken en -misschien al volgende week - concreet bijdragen aan projecten op het gebied van natuur, landschap en klimaatadaptatie?

Dit staat je te wachten
We zoeken niet zomaar een collega, maar iemand die écht bij ons past, met een groene achtergrond. Die zelfstandig kan werken, zeker nu in coronatijd. Herken jij jezelf hierin? En lijkt het je leuk om samen met onze projectleiders te werken aan uiteenlopende natuur- , landschaps- en klimaatadaptatieprojecten? Dan mag je bij Orbis onder andere beleids- en gebiedsanalyses uitvoeren, kaartjes tekenen in GIS of Illustrator, landschapsontwerpen maken en inhoudelijk (mee)schrijven aan rapporten zoals subsidieaanvragen, landschapsplannen en gebiedsvisies. Ook werk je samen met je collega’s in projecten, zoals Natuur in de Wijk en Natuur in het Dorp. Denk aan het verwerken van aanmeldingen en vragen, het voorbereiden en rondbrengen van vogelnestkasten naar deelnemers.

Resultaatgebieden
Je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van je projecten en de bijbehorende klanttevredenheid. De financiële projectverantwoordelijkheid ligt bij de projectleider.

Competenties
Hier herken jij jezelf in: communicatief sterk (zowel schriftelijk als mondeling), resultaatgericht, gestructureerd en accuraat.

Functie-eisen

  • HBO denk- en werkniveau.
  • Groene achtergrond (bijv. Larenstein of HAS Den Bosch).
  • Het liefst al enige relevante werkervaring.
  • Goede beheersing van Microsoft Office, ervaring met Adobe-programma’s en GIS is een pre.
  • Werken volgens onze kernwaarden: ‘afspraak is afspraak’, altijd bereid om een stapje extra te zetten en plezier maken!

Zin in?
Denk jij dat het kan klikken? Kom maar op met je sollicitatie dan! Neem hiervoor contact op met Koen van Hout via koen@orbis.nl of 06-22 22 41 46.