Eerder dit jaar hebben we duidelijk onze ambitie uitgesproken om verder te groeien zodat we nog meer impact kunnen hebben op de vergroening van Brabant.

Aan het begin van deze maand hebben we hierin een belangrijke stap genomen met de opening van onze vestiging in West-Brabant. Hierdoor zijn we nu in de hele provincie altijd in de buurt!

Vanuit deze vestiging zullen in eerste instantie Meike en Marco samen aan de slag gaan met projecten in West-Brabant. Wie denkt dat we daarmee rustig opbouwen heeft het mis. De afgelopen periode hebben we al een start gemaakt met verschillende projecten, zoals een duurzaamheidsteam voor bedrijven, Natuur in de Wijk in Etten-Leur en Oosterhout, het Tuin-Klimaatcoachproject en meerdere landschap gerelateerde opdrachten voor gemeenten en bedrijven. Natuurlijk blijft het daar niet bij, maar gaan we ook vanuit deze vestiging verder met het versnellen van de vergroening van Brabant!

Dat gaat zo goed dat we de eerste weken alleen de bureaus en de stoelen uitgepakt hebben en meteen aan het werk moesten. Inmiddels zijn we verder ingericht en is het koffieapparaat ook uitgepakt, we kunnen nu dus wel zeggen: de koffie staat klaar!

Dus ben je nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen doen of wil je gewoon een keer kennismaken? Neem dan eens contact op met Marco via marco@orbis.nl of 06-86 88 96 13. Ons Orbis-West adres is: Mon Plaisir 89 te Etten-Leur.