29 MAART, 2022

Orbis West-Brabant zoekt een ondernemende projectleider! (32-40 uur)

Vorig jaar zomer hebben we in Etten-Leur onze nieuwe vestiging in West-Brabant geopend. Dat er ook in West-Brabant behoefte is aan de groenversnellers van Orbis blijkt uit onze snel groeiende orderportefeuille. Onze collega Marco kan dan ook wel wat hulp gebruiken!

Dit staat je te wachten
We zoeken een projectleider die zichzelf herkent in onze merkwaarden (open, onbevangen en ondernemend). Want naast dat je projecten leidt en projectmedewerkers aanstuurt, verwachten we dat je helpt om Orbis verder uit te bouwen.

Ondernemen houdt ook in dat je om moet kunnen gaan met de dynamiek die daarbij hoort. Het is een cliché, maar bij ons is echt geen dag hetzelfde. We zoeken iemand die goed gedijt in deze dynamiek en in staat is om kansen te creëren.

Na je start begin je met het leiden van diverse uitvoeringsprojecten. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de kwaliteit, planning en het resultaat. Onze projectmedewerkers spelen een belangrijke rol bij de uitvoering van deze projecten, dus je werkt intensief met hen samen. Daarnaast pak je diverse andere projecten als projectleider op, zoals het opstellen van inrichtingsplannen, schrijven van projectplannen en subsidieaanvragen en groenblauwe gebiedsprocessen.

We zitten momenteel als bedrijf in een transitie naar een zelfsturende organisatie. Dit betekent dat je veel vrijheid en vertrouwen krijgt, maar ook veel verantwoordelijkheid hebt.

Functie-eisen

 • Minimaal HBO denk- en werkniveau
 • Minimaal drie jaar relevante werkervaring
 • Zelfstandig in het leiden van natuur- en landschapsprojecten

Maar het allerbelangrijkste is dat je:

 • Intrinsiek gemotiveerd bent om uitvoering te geven aan ons manifest
 • Jezelf herkent in de volgende eigenschappen:
  • Communicatief sterk (schriftelijk én verbaal)
  • Resultaatgericht
  • Gestructureerd

Alle natuur, landschap en klimaatadaptatie kennis die je meeneemt is een grote pré. Hetzelfde geldt voor een netwerk binnen deze thema’s in (West-)Brabant.  

Zin in?

Kom maar op met je sollicitatie, als jij denkt dat er een klik is en stuur deze naar info@orbis.nl. Voor meer informatie neem contact op met Marco Taks via 06-86889613.