24 JUNI, 2024

Mag ik me even voorstellen? (Nieuwe collega Pleun)

Pleun
Pleun
Pleun

Hoi, ik ben Pleun Smits en ik mag mij sinds kort 'groenversneller' bij Orbis noemen. Als projectleider in het groenblauwe domein wil ik bijdragen aan mooie projecten in Zuid-Nederland. Mijn opleiding en werkervaring liggen op het gebied van de verkeerskunde; tot voor kort werkte ik met veel plezier als adviseur en projectleider bij een verkeerskundig adviesbureau. Vanuit die functie heb ik vele jaren ervaring opgedaan met het adviseren in en leiden van complexe projecten op het gebied van duurzame mobiliteit voor diverse opdrachtgevers.

Mede omdat ik een buitenmens ben, begon het overstappen naar het groenblauwe domein steeds meer te trekken. En ik ben blij dat ik bij Orbis nu de mogelijkheid krijg om in dit werkveld aan de slag te gaan. De rol van projectleider bij Orbis biedt mij de kans om met mijn werk nog meer aan te sluiten bij mijn persoonlijke waarden; 'Nederland een stukje groener en klimaatbestendiger maken'. Want als projectleider wil ik bijdragen aan positieve impact op het gebied van een duurzame leefomgeving en het verbeteren van de leefbaarheid van mens en dier in zowel het stedelijk als landelijk gebied.

Ik heb Orbis leren kennen als een enthousiaste club mensen die zich inzet voor de vergroening van de leefomgeving, om samen met bewoners, ondernemers en overheden impact te maken. Impact die buiten ook zichtbaar wordt. Als 'groenversneller' wil ik daar graag aan bijdragen. Ik ga pragmatisch en resultaatgericht te werk, uiteraard passend binnen de gestelde ambities en kaders, om zo (Zuid)-Nederland zo snel mogelijk groen te kleuren.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. In de natuur, waarbij ik graag wandel of met de mountainbike of gravelbike op pad ga. En ook eropuit trekken met ons camperbusje, samen met mijn vrouw en twee kinderen doe ik erg graag. Daarnaast geniet ik van bezig zijn in eigen tuin, waar ik naar hartenlust kan tuinieren en klussen om daarna in een luie stoel te genieten met een speciaalbiertje.

Ik hoop de komende jaren Nederland met Orbis groen te kleuren, zodat ook onze jeugd kan opgroeien in een geweldig, gezond en leefbaar Nederland.

Kom je ook mee #groenversnellen? We hebben nog een aantal vacatures openstaan!