14 FEBRUARI, 2021

Orbis lanceert (binnenkort) Code Groen

Al ruim 13 jaar werken we aan natuur-, landschap- en klimaatadaptatieprojecten. Dit doen we hoofdzakelijk samen met en/of in opdracht van (semi)overheden.

De laatste jaren zien wij dat er een steeds grotere groep bedrijven en particulieren is die zoekt naar een manier om lokaal bij te dragen aan een groenere leefomgeving. Dit enerzijds vanuit hun betrokkenheid bij hun eigen leefomgeving en soms ook om hun footprint te compenseren.

Onder de naam Code Groen zetten wij dit jaar een platform op waarmee het voor deze groep bedrijven en particulieren mogelijk wordt om lokaal te investeren in natuur, landschap en klimaatadaptatie. 

We hebben al allerlei ideeën over hoe we Code Groen vorm gaan geven, maar we zijn ook heel benieuwd naar input van het bedrijfsleven en particulieren.

Zou jij en/of jouw bedrijf het ook gaaf vinden om een bijdrage te leveren aan bijvoorbeeld het vergroenen van schoolpleinen, vergroten van de biodiversiteit, klimaatadaptatie en/of het realiseren van nieuw natuur in jouw dorp of stad? Dan komen wij heel graag met je in contact. We vertellen je graag meer over Code Groen, zijn benieuwd wat je ervan vindt en of je input hebt die Code Groen nog beter aan laat sluiten op jullie behoeftes.

Lijkt je dit interessant en heb je binnenkort een uurtje tijd om met ons in gesprek te gaan? Neem dan contact op met Koen via: koen@orbis.nl of via het telefoonnummer: 06-22 22 41 46