13 MEI, 2020

Na Midden- en Oost-Brabant, gaan we nu voor West-Brabant!

Projectleider 32-40 uur - m/v
Orbis groeit, al een paar jaar op rij. Binnen onze werkvelden zijn we het beste en leukste bureau van Brabant. En dat willen we graag blijven. Niet alleen in Midden- en Oost-Brabant, want er liggen ook in West-Brabant nog volop mooie uitdagingen op het gebied van natuur, landschap en klimaatadaptatie. Daarom gaan we een derde vestiging openen in West-Brabant. Samen met jou.

Dit staat je te wachten
Ons hoofdkantoor staat in Oirschot - Midden Brabant. En nu uitbreiding naar Oost-Brabant een feit is, willen we ook aan de slag met de natuur, landschap en klimaatadaptatie in West-Brabant. En jij wordt hét gezicht van deze nieuwe vestiging. Zeker in de opstartfase ben je ook de handen en de voeten. Want je begint alleen. Natuurlijk krijg je support en projecten aangereikt van je collega’s. Maar minimaal de helft van de tijd houd je je bezig met het opbouwen van een netwerk en het opzetten van projecten in West-Brabant. Zodra je projecten binnenhaalt, zoeken we er projectmedewerkers bij. En zodra er winst gemaakt wordt, deel je mee.

Resultaatgebieden
Vanaf het eerste moment gooien we je in het diepe. Natuurlijk krijg je de tijd en de nodige support van ons, maar het is de bedoeling dat je projecten uitvoert van begin tot eind. Je bent daarbij zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit, klanttevredenheid en het financiële projectresultaat.

Competenties
Dat je ondernemend moet zijn, hoeven we je vast niet te vertellen. Net als dat je beschikt over een waardevol netwerk. Omdat we onze bedrijfscultuur en een positieve sfeer erg belangrijk vinden, moet je onze kernwaarden onderschrijven.

Functie-eisen

  • Minimaal HBO denk- en werkniveau.
  • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring.
  • Groene achtergrond (bijv. Larenstein of HAS Den Bosch).
  • Ondernemend.
  • Zelfstandig in het uitvoeren/leiden van natuur- en landschapsprojecten.
  • Werken volgens onze kernwaarden: ‘afspraak is afspraak’, ‘altijd bereid om een stapje extra te zetten’ en ‘met plezier samenwerken’.

Zin in?
Kom maar op met je sollicitatie, als jij denkt dat er een klik is. Neem hiervoor contact op met Koen van Hout via koen@orbis.nl of 06-22 22 41 46.