10 FEBRUARI, 2023

Het lijkt wel Monopoly!

uitleveren
uitleveren
uitleveren

Iedereen heeft het ooit wel eens gespeeld, Monopoly. Waar het spel meestal gemoedelijk begint neemt de gretigheid toe met het kopen van huizen, hotels en hele straten. Dat gevoel ervaren wij bij Orbis als we 'onze' huizen en hotels gaan uitleveren voor onze projecten in stedelijke omgeving, zoals Natuur in de Wijk. We willen meer uitdelen, meer mensen betrekken en het liefst heeeel veel meer leefgebied en biodiversiteit creëren.

De afgelopen weken zijn we daar lekker druk mee geweest. In verschillende bezetting gingen we meerdere dagen per week de wijken in om nestkasten voor vogels, vleermuiskasten, bijenhotels en plantmateriaal uit te leveren. Hele straten en soms wijken hebben we veroverd en voorzien van nieuwe woningen. Menig aannemer is jaloers op het tempo waarin wij woonruimte realiseren. Honderden huisjes en hotelletjes, kilometers struiken en planten en honderden vleermuiskasten hebben we geleverd.

Zijn we nu klaar? Nee nog lang niet. We zijn nog maar net begonnen en gaan gestaag door met onze missie om Nederland te vergroenen. Want wees eens eerlijk: een spelletje Monopoly spelen op zijn tijd is best leuk, maar buitenspelen blijft toch het allerleukst!