26 JANUARI, 2021

Mag ik me even voorstellen (nieuwe collega Gerard)

Hallo, ik wil me graag even aan jullie voorstellen als laatste “nieuweling” binnen de Orbis club.

Mijn naam is Gerard van Hout (inderdaad de vader van Koen), ik ben 63 jaar jong en woon samen met mijn vrouw Joke in Spoordonk. We hebben samen 2 kinderen die inmiddels allebei zijn uitgevlogen. We hebben 2 kleinkinderen en een derde is op komst. 
Binnen Orbis zal ik me hoofdzakelijk bezig gaan houden met de administratie.

Ik heb hiervoor 35 jaar bij de Rabobank gewerkt, de laatste 25 jaar als accountmanager zakelijke relaties. In 2015 leek het zowel mij als de bank beter om het arbeidscontract te beëindigen.
Samen met een oud-collega ben ik toen een bedrijf gestart voor beschermingsbewind. Het vak van bewindvoerder zal ik naast de werkzaamheden die ik bij Orbis ga verrichten vooralsnog blijven aanhouden.

Ondanks het feit dat ik geen “groene” opleidingsrichting en dito werkervaring heb, heb ik wel veel affiniteit met de groene omgeving. Ik ben opgegroeid in natuurgebied de Mortelen in Oirschot. Vanaf mijn jeugd ben ik gefascineerd door wat de natuur mij/ons te bieden heeft. Mijn hobby’s hebben veelal ook betrekking op het buiten zijn zoals tuinieren, vogels/kippen/fazanten houden, wandelen en fietsen.

Al met al hoop ik me komende jaren verdienstelijk te kunnen maken voor Orbis.
Ik heb er in ieder geval zin in!