Geschiedenis wordt pas achteraf geschreven maar soms weet je dat wat er nu plaatsvindt de geschiedenisboeken in gaat. Dan weet je, dit gaat iedereen zich herinneren. Zo ook de coronaperiode van afgelopen jaar. Daarvan weten we zeker, als mensen terug kijken op de jaren 2020 en 2021, ze denken aan een periode van persconferenties en mondkapjes. Een periode waarin thuiswerken en videobellen de norm was. Een periode waarvan ik denk en hoop dat we die snel af kunnen sluiten.

Vanuit Orbis gaan we in ieder geval mee met de versoepelingen. Werken vanaf kantoor wordt weer de norm en het eerste teamoverleg waarbij iedereen fysiek aanwezig is heeft alweer plaats gevonden. Dit biedt dus ook weer gelegenheid voor een potje tafelvoetbal of voor een praatje met collega’s. Dingen die ik de afgelopen periode wel gemist heb. Uiteraard blijven we voorzichtig en houden ons aan de maatregelen om verspreiding van het virus te voorkomen.

Voor ons mensen neemt de druk door de coronaversoepelingen nu wat af. Maar helaas zien we nog steeds dat het groen op veel plekken onder hoge druk staat. Wij staan achter ons Manifest. Sterker nog, we hebben het op de muur van ons kantoor in Oirschot gezet. Als Groenversnellers willen we niet alleen kansen zien, maar deze ook aanpakken. Zo willen wij ‘in de geschiedenisboeken komen’.

Als team hebben we een aantal mooie stappen gezet en weer een aantal nieuwe collega’s verwelkomd. Nieuwe aanwinst Hester zal zich binnenkort via een artikeltje voorstellen. Ook werken we nu vanuit drie kantoren (West-, Midden- en Oost-Brabant), waardoor we dicht bij onze klanten zitten en samen de vergroeningsmissie waar kunnen maken. Door constante ontwikkeling en een duidelijke boodschap willen wij Orbis verder uitbouwen en de vergroening van Brabant versnellen! Doe jij ook mee? #Groenversnellers.