04 OKTOBER, 2018

Mag ik me even voorstellen (deel 2: Annemiek)

Graag wil ik me voorstellen. Mijn naam is Annemiek van Beek. In 1999 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Larenstein, waar ik de studie bos- en natuurbeheer heb gevolgd. Na mijn studie heb ik in verschillende functies onderzoek gedaan naar agrarisch natuurbeheer, plattelandsontwikkelings- en landschapsprojecten geleid en advies gegeven over gemeentelijk groenbeleid. Sinds februari dit jaar heb ik de overstap gemaakt naar Orbis.

Bij Orbis bewaak ik de voortgang van onze projecten en begeleid ik mijn collega’s daarbij. Verder houd ik toezicht op de planning en werkverdeling. Ook het blijven optimaliseren van onze bedrijfsstructuur en de daarbij horende werkprocessen, is iets waar ik me graag mee bezig houd. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de uitvoering van enkele projecten op het gebied van klimaatadaptatie.

Als kind al was ik graag buiten en struinde ik door sloten om op onderzoek uit te gaan naar alles wat groeit en bloeit. Natuur en het landschap boeien mij nog altijd. Binnen Orbis werken we aan projecten die zichtbaar bijdragen aan de ontwikkeling van natuur, landschap en klimaat. Als echte Brabantse vind ik het kei leuk om hier in mijn eigen provincie een steentje aan bij te dragen.  

Ik woon samen met Stephan en onze twee kinderen Raf (8) en Sam (6) in Molenschot, waar Stephan een plantenkwekerij runt. Om even los te komen van de dagelijkse hectiek gaan we graag samen op pad op zoek naar natuur, cultuur of een sportieve uitdaging. Daarnaast vind ik het erg leuk om de wereld te verkennen en nieuwe culturen en ongerepte natuur te ervaren. Stephan en ik hebben in het verleden samen al veel mooie reizen gemaakt en willen onze kinderen ook graag veel van de wereld laten zien.